Tweet This
Shopping-i-Gamlebyen-COPYRIGHTED.jpg

Fredrikstad - A shoppers dream

FROM QUIRKY

CRAFTS TO

ICONIC BRANDS

Shopping-paradis

Fredrikstad har det meste et shopping-hjerte kan begjære. Utvalget er enormt, og butikkområdene kan deles inn i 3 områder; Gamlebyen med alle sine nisjebutikker, sentrum av Fredrikstad by hvor det florerer av gode butikker i et stort spenn fra de klassiske kjedebutikkene til enkeltstående butikker med engasjerte drivere bak disken. og så er det Fredrikstads store handelssenter, Østfoldhallene, som ligger 5 minutters biltur fra sentrum i retning Sarpsborg. 

Shopping-i-fredrikstad-1O2A5817.jpg

Mange krefter jobber hardt for å trekke deg som kunde til sitt område, naturlig nok det. Men som kunde velger du den form på handleturen som passer deg bra der og da. Noen ganger er det befriende å ikke være inne på et kjøpesenter, men å gå fra butikk til butikk i en koselig handlegate.

Andre ganger føles det behov for gratis romslig parkering, alt du trenger i umiddelbar nærhet, store behagelige handlegater inne på et stilig shoppingsentersenter, og at du får alle de kjente merkevarene her under ett og samme tak.

En annen dag føler du kanskje for å vandre på brostein i historiske omgivelser. Ett av Gamlebyens sterke trekkplastere er jo Gamlebyens unike uavhengige nisjebutikker + at du kan kombinere dette med å besøke gallerier og kunstverksteder og kanskje får du med deg hjem et kunsthåndverk. Mange skatter finnes i Gamlebyen, det er sikkert det.

Uansett, Fredrikstad tilbyr shopping i alle varianter, så velg selv. Her har vi håndplukket 3 steder du vil garantert oppleve gode handlemuligheter i forskjellig sjangre, vær så god:

Denne shopping-listen vil bli fylt på i august med flere spennende butikker.