Tweet This
Back to All Events

Pulse of Floyd // Nøtterøy Kulturhus

ff.jpg

Pulse of Floyd tilbake på Nøtterøy!

Siden debuten i 2008 har tributebandet Pulse of Floyd gitt liv til Pink Floyds fantastiske låtkatalog både på kulturhus og de største scener og arenaer i landet. Nasjonale kulturarenaer som Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo og Olavshallen i Trondheim har vært fylt flere ganger. Pulse of Floyd toppet det hele med en spektakulær utendørskonsert på Akershus Festning sommeren 2017 sammen med Forsvarets Stabsmusikkorps med Lars Erik Gudim som arrangør og dirigent.

Bandet har vært bestemt på å gjengi opplevelsen fra Pink Floyds legendariske konserter så autentisk som mulig både musikalsk og visuelt og dette medfører at Pulse of Floyd er blant de største turneproduksjoner på norske veier i dag og en samlet presse rangerer bandet blant de beste i Europa i sin sjanger. Med 11 musikere i bandet og en teknisk stab på 6 personer ligger det meste til rette for en festaften i Pink Floyds ånd.

Vi vet i alle fall at det er duket for en festaften for Pink Floyd-fans når Pulse of Floyd igjen gjester Nøtterøy Kulturhus 22. September!

Nøtterøy Kulturhus, Tinghaugveien 14 - Borgheim.