Tweet This
Back to All Events

DKSS- Vidar Sandbeck - mer enn morsom

bo.jpg

Velkommet til DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN
Denne gangen kommer "Den gode melodi", bestående av Leif Blix og Lars Nygaard med et program om Vidar Sandbeck i anledning hundreårsjubileumet.

Vidar Sandbeck –mer enn morsom
Alle husker ”Pengegaloppen”, og mange husker ”Menuett i mai”. Men Vidar Sandbeck har signert mange andre viser som dukker fram fra hukommelsen bare den får litt hjelp. Vidar Sandbeck var en mangfoldig kunstner, han var forfatter, komponist, poet, en habil fiolinist, i tillegg til at han var en dyktig treskjærer. Vi husker ham fra barnetimen for de minste.
Historien om Sandbeck, er også historien om vårt land i det 20. århundre. Fra hans oppvekst i små kår med streik og klassekamp i et lite skogbruks- og industrisamfunn, til et kunstnerliv i etterkrigstidas sosialdemokratiske Norge. Denne forestillingen tar vare på de lyriske og melankolske visene hans, som ”Gråten sjø”, i tillegg til de humørfylte ”Heksedans” og ”Gull og grønne skoger”. I 2018 er det hundre år siden han ble født.

Inngang kr. 100,- 
Billetter kjøpes på Nøtterøy kulturhus.
Tlf.: 33 40 20 01

Nøtterøy Kulturhus, Tinghaugveien 14 - Borgheim.

Earlier Event: September 11
Active Løpegruppen