Tweet This
Back to All Events

Lars Lillo-Stenberg

55.jpg

En skal aldri ta noe helt for gitt, og selv om Lars Lillo-Stenberg har spilt for oss 25 somrer på rad er vi utrolig glade for å kunne presentere ham i år også. Denne gang for tjuefemte år på rad. For mange – og ikke minst oss som har fulgt ham i alle disse årene – blir det ikke ordentlig høysommer uten at vi har latt oss rive med av Lars Lillo-Stenbergs fantastiske musikk. Med gitarer, piano og flygel tar Lars Lillo-Stenberg de som er til stede blir med på en reise gjennom gamle glemte perler via sanger vi alle kan synge med på til noen helt nye sanger ingen noensinne har hørt før. Sannsynligvis kommer vi til å ende opp med å stå på stolene å love hverandre at «når vi en gang kommer neste sommer, skal vi atter være her»

Fagerheimveien 58, Tjøme.