Tweet This
Back to All Events

Kulturlandskapsdugnad

båt.jpg

Steingjerder ved kirken

Årets dugnad for kulturlandskapet skjer lørdag 7. juli med mottoet «den viktigste delen er pausene». Meningen er å skape en sosial møteplass for oss som er interesse i miljø og landskap på Veierland, og da blir jo pausene viktige så vi kan bli kjent med hverandre.

Selvsagt skal vi også arbeide. Oppgaven i år er å rydde vegetasjon, busker og småtrær langs steingjerdene i området ved kirken. Slik blir steingjerdene mer synlige og styrke øyas atmosfære som alle setter pris på. En gruppe får forholdsvis lette oppgaver og en «styrkegruppe» får utfordringer som omfatter litt tunge tak. Detaljert program blir utarbeidet når vi vet hvor mange som kommer.

Det er svært ønskelig at de som tror de kommer melder seg på, men den påmeldingen er IKKE forpliktende. Dermed kan vi lettere planlegge for mat, drikke og utstyr til alle. Det blir gratis servering.

Veierland.

Earlier Event: July 6
Blest