Tweet This
Back to All Events

Sol Heilo

41.jpg

Musiker, låtskriver, multi-instrumentalist, arrangør og klesdesigner. Hittil best kjent som vokalist og bandmedlem i Katzenjammer. Nå solo-debuterer Sol Heilo med albumet «Skinhorse Playground» (Propeller Recordings). Mye takket være produsent Hasse Rosbach (Moddi, Turboneger, Team Me) har Sol trådd ny mark på albumet.. For å trekke Sol enda lengre ut av komfort-sonen og bryte med vante studio-rutiner, benyttet de seg av jazz-utøvere, punk-puritanere og session-musikanter fra Oslo og Los Angeles. Sol og Hasse eksperimenterte fram et rikt lydbilde. De spilte inn hundrevis av samples fra bunnen av, med keltisk harpe, trekkspill, dulcimer, fløyter, feler og trompeter. Disse ble finpusset, mikset sammen og programmert inn i en hjemmelaget digital mellotron.

Dette blir en konsertopplevelse utenom det vanlige, som vil røre ved hele ditt følelsesregister og la deg gjenoppdage gleden ved musikk.

Vi gleder oss!

Fagerheimveien 58, Tjøme.

Earlier Event: July 20
Sommerutstilling med Mikael og Ari
Later Event: July 21
Veierland rundt 2018