Tweet This
Back to All Events

Sondre Lerche

sondre.jpg

Låtskriver, sangtekstforfatter filmkomponist, gitarist, sanger og popartist, født i Bergen 1982. 

Lerche gjorde seg bemerket lokalt som 13 åring da han opptrådte jevnlig på byens toneangivende musikklubber med bandet Side Effects og solo med eget materiale, samt David Bowie, Elvis Costello og Cole Porter covers. Slik kom han I kontakt med produsent HP Gundersen som ble en tidlig mentor for Lerche. 16 år gammel skrev Lerche platekontrakt med Per Eirik Johansenog Virgin Records, samt de fleste av låtene som omsider ble hans debutalbum, Faces Down, produsert av Gundersen (Madrugada, de Lillos) og Jørgen Trœen (Kaizers Orchestra, Jaga Jazzist), utgitt høsten 2001 i kjølvannet av en rekke kritikerroste EP’er og massiv radiospilling.  

Det skal bli fint å få høre Sondre Leche på Gamle Ormelet igjen. Her spilte han som 17-åring og har hatt mange flotte konserter. Nå er han tilbake! Vi gleder oss!

Fagerheimveien 58, Tjøme.

Earlier Event: July 18
Sommerutstilling med Mikael og Ari
Later Event: July 19
Sommerutstilling med Mikael og Ari