Tweet This
Back to All Events

Aktivitetskurs med Gro Dahle /Aktivitetskalender /Fritid Færder


27.jpg

Gratis sommerkurs! Bli med på Aktivitetskurs med Gro Dahle i uke 26 (mandag 25. juni - fredag 29. juni). Kurset er for deg mellom 10 og 16 år!

Bli med på en hel uke full av gøyale og lærerike aktiviteter for deg mellom 10 og 16 år! Kurset består av bl.a. skrivekurs, tegnekurs, teaterlek og sketsjer med masse humor og standup. Det blir også kurs i ulike teknikker for å lære å diskutere og håndtering av nyttige dilemmaer. Vi holder på hver dag fra kl. 10:00-14:30. 

Det blir servert lunsj hver dag. Allergier og eventuelt andre ting vi bør vite om deltageren kan skrives til e-postadressen dere får ved tildeling av plass.

Vi organiserer transport fra Fritidssenteret på Nøtterøy (HUSET) og vi reiser samlet til og fra kursstedet kl. 09:30. Vi er tilbake ca kl. 15:00 på Fritidssenteret på Nøtterøy. 
Kurssted: Tjøme Barnehage, Kirkerønningen 13, 3145 Tjøme.

Påmeldingsfristen har nå utgått og kurset er nå fullt, men vi har mange andre morsomme og spennende aktiviteter som du kan bli med på i sommer, se mer her: https://www.faerder.kommune.no/Kalender/CalendarEvents.aspx?lang=1&cat=1&dir=ComingEvents&MId1=8

Tjøme Barnehage Ba - Kirkerønningen 13, Tjøme.