Tweet This
Back to All Events

Christmas Concert - Dresdner Kreuzchor // Nøtterøy Kulturhus

12.jpg

Dresdner Kreuzchor: En mektig kveld med verdensledende guttekor!

Det tyske guttekoret kommer til Nøtterøy Kulturhus for å gi oss en a capella julekonsert med 40 sangere ledet av dirigenten Wolfgang Behrend.

Dresdner Kreuzchor er et av verdens eldste og mest kjente guttekor. Med røtter tilbake til begynnelsen av 1200-tallet. Mer en 800 år senere er den viktigste oppgaven fortsatt det musikalske akkompagnement av vespers og gudstjenester i Dresdens Kreuzkirche. Der gir koret også jevnlig konserter med fremragende hellige musikkverk. Repertoaret spenner fra renessansen til urfremførelser av moderne verk, i konserter og i en rekke innspillinger.

Kun 4 konserter i Norge! 

Konserten er med i tilbudspakken Sjefens Fristelse.

Nøtterøy Kulturhus, Tinghaugveien 14 - Borgheim.